Zirve Üniversitesi Online Ödeme Sistemi

GENEL BİLGİLER - GÜVENLİK

Kredi kartı alışverişlerinde 256 bit SSL Güvenlik sistemi kullanılmaktadır. Böylece kredi kartı işlemi sırasında kart bilgilerinin üçüncü şahıslar tarafından görülebilmesi imkansız kılınmaktadır. Alışverişiniz sırasında bütün dünyada geçerli olan SSL güvenli iletişim protokolünü barındıran https://payment.zirve.edu.tr adresinde işlem yapılmaktadır. Bu SSL güvenlik protokolü sayesinde sitemize verdiğiniz kredi kartı bilgileriniz şifrelenerek bankaya gönderilir ve bu işlem sırasında bu bilgilere ulaşılması mümkün değildir. Kart numaranızı kesinlikle kimse göremez.

Ayrıca kredi kartı bilgileriniz para transferi işleminde anlaşmalı bankalar sayesinde dünya standartı olan SET protokolünden de geçmektedir.

Müşterilerin alışverişlerinde kullandıkları kredi kartı bilgileri sistemimizde kesinlikle tutulmamaktadır.

Elektronik ticarette kredi kartı bilgilerinin başkalarının eline geçme riski günlük hayattakine göre çok daha azdır. Günlük hayatta ödeme yaparken kredi kartı bir başkasına verilmekte, bu yüzden kredi kartının üzerindeki bilgilerin gizliliği büyük oranda ortadan kalkmaktadır. SSL ve SET güvenlik protokelleri sayesinde zirve.edu.tr ve banka arasındaki veri akışı sırasında bilgiler şifrelenerek aktarılmakta böylelikle bilgilerin başka bir kişinin eline geçmesi durumunda çözülebilmesi (yani kullanılabilmesi) önlenmektedir. Böylece kart bilgilerinin gizliliği ve alışverişin güvenliği sağlanmış olmaktadır. Bu sistem sayesinde zirve.edu.tr sizin kredi kartı bilgilerinizi göremez. Ayrıca kredi kartı sahiplerinin internet üzerinde yapılan alışverişlere de diğer alışverişler gibi her zaman itiraz hakkı vardır.

Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü 27260 GAZİANTEP / TÜRKİYE
Tel: +90.342 211 66 66 • e-mail: payment@zirve.edu.tr